×
×
  • جلسه شورای اداری
    اولین جلسه شورای اداری شهرستان خمین در سال ۱۴۰۴ برگزار شد.

  • کد نوشته: 1599
  • ۲۱ فروردین ۱۴۰۴
  • 14 بازدید
  • ۰
  • جلسه شورای اداری شهرستان خمین به ریاست وحید براتی زاده فرماندار شهرستان و با حضور حجت الاسلام والمسلمین میرصادقی امام جمعه خمین ، بیات نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی ، جودکی مدیر کل صنعت ، معدن و تجارت استان ، اعضای شورای تامین ، معاونین فرماندار ، بخشداران مرکزی و کمره و اعضای شورای اداری شهرستان در محل سالن اجتماعات فرمانداری خمین برگزار شد.
    اولین جلسه شورای اداری شهرستان خمین در سال ۱۴۰۴ برگزار شد.

    در این جلسه فرماندار شهرستان خمین با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۴ توسط مقام معظم رهبری با عنوان “سرمایه گذاری برای تولید” اظهار داشت: عمده سرمایه گذارای های صورت گرفته در شهرستان خمین غیربومی هستند و جذب سرمایه گذاران بومی شهرستان یکی از برنامه های ویژه در شهرستان برای تحقق شعار سال است.

    وحید براتی زاده با اشاره به پائین بودن رغبت مردم به سرمایه گذاری در فعالیت های تولیدی اظهار داشت: اعتماد مردم به سرمایه گذاری کم شده است و باید آسیب شناسی برای جذب سرمایه های خرد در شهرستان انجام شود .

    فرماندار شهرستان خمین خاطرنشان کرد: اولویت سرمایه گذاری در شهرستان، جذب سرمایه گذاری بومی و مشارکت مردم در سرمایه گذاری انرژی خورشیدی است چرا که سرمایه را به شهرستان برمی گرداند.

    وی اظهار کرد: برنامه ریزی های شهرستان در سال جاری براساس فرمایشات مقام معظم رهبری، شعار سال و برنامه هفتم توسعه انجام خواهد شد و برنامه ها هر سه ماه ارزیابی می شوند.

    وحید براتی زاده در ادامه افزود: در بخش مسکن ملی، فاز اول که شامل ۴۸ واحدی است تکمیل و درحال واگذاری به متقاضیان است و مابقی واحدها باید تا پایان سال تعیین تکلیف شود.

    وی ادامه داد: تامین زمین مورد نیاز مسکن ملی در دستور کار بنیاد مسکن شهرستان است و مسکن کارگری نیز به نهضت ملی مسکن افزوده شده است.

    وی افزود: قانون معادن کامل است اما تا کنون به درستی اجرا نشده است و بازگشت ۱۵ درصد حقوق دولتی معادن به شهرستان مطالبه جدی مردم و مسئولان است.

    فرماندار خمین در بخش دیگری از سخنان خود گفت: عزت، حکمت و مصلحت در قانون اساسی دیده شده است و مسئولان کلان کشوری به آن خواهند پرداخت و مقاومت مردم و تلاش مسئولان در حوزه های مختلف اقتصادی موجب اقتدار کشور می شود.

    وحید براتی زاده تاکید کرد: در سال جاری هیچ برنامه عمومی در شهرستان برگزار نمی شود مگر اینکه مصوبه کارگروه اجتماعی داشته باشد و این اقدام با هدف هم افزایی دستگاه های اجرایی و احصا نیازهای شهرستان در حوزه اجتماعی است.

    در ادامه نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۴ از سوی رهبر معظم انقلاب با عنوان “سرمایه‌گذاری برای تولید” گفت: رفع موانع اداری تولید، از سوی قوای سه گانه مهمترین راهکار برای تحقق شعار سال است.

    محمدبیات با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب مانند همیشه برای تعیین شعار سال بسیار عالمانه و حکیمانه اقدام می‌کنند افزود: قوای سه گانه در راستای تحقق شعار سال باید زمینه حضور سرمایه‌گذاران در صحنه تولید را فراهم کنند.

    وی با تاکید بر بومی سازی برنامه هفتم توسعه در خمین ادامه داد: اجرای برنامه هفتم توسعه را باید از بروکراسی اداری خارج کنیم و مجوز زیرساخت های واحد های تولیدی سریع تر صادر شود.

    در ادامه مدیرکل صنعت،معدن و تجارت استان مرکزی نیز گفت: پس از سفر مقام معظم رهبری به خمین برای توسعه این شهرستان اقداماتی انجام شد و با ورود بخش خصوصی شرکت های بزرگ در این منطقه شکل گرفت.

    وی با اشاره به اینکه توسعه خمین باید متوازن باشد، ادامه داد: عبور ریل آهن از این شهرستان می تواند بسیاری از مشکلات صنعتی را حل کند.

    مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی با اشاره به شعار امسال گفت: در سرمایه گذاری بخش خصوصی و مردم اهمیت دارند که تاکید مقام معظم رهبری نیز بر مشارکت مردم و تعاونی ها است.

    جودکی سرمایه گذار و زیرساخت ها را دو بال سرمایه گذاری بیان کرد و افزود: دستگاه های اجرایی که به شکل مستقیم با سرمایه گذاری مرتبط هستند، دستگاه های تاثیرگذار، دستگاه های تسهیل‌گر و دستگاه های تأمین کننده امنیت در سرمایه گذاری بسیار مهم هستند.

    مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی افزود: در ستاد تسهیل استان مسائل سرمایه‌گذاری با دولت رفع می شود و تحقق شعار امسال نیازمند کار‌گروهی است.

    جودکی با اشاره به اینکه تقاضای سرمایه گذاری در خمین وجود دارد، گفت: بخش برق با اعطای مجوز نیروگاه قابل حل است و مسئله آب باید جدی گرفته شود و زمینه ایجاد صنایع کم آب بر در شهرستان ایجاد شود.

    وی یادآور شد: از سال ۱۴۰۳ به صنایع آب بر در استان مرکزی مجوز داده نشده است مگر اینکه زنجیره تولید یا زنجیره ارزش افزوده باشند.

    مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه بخشی از پهنه معدنی سیرجان در استان مرکزی و شهرستان خمین است، افزود: معدن کانی های فلزی، سرب و روی و طلا و ۳۸ ماده معدنی در این استان وجود دارد.

    مدیرکل صنعت،معدن و تجارت استان مرکزی، درآمد حقوق دولتی معادن استان مرکزی در سال گذشته را ۱۷ هزار میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: ۱۵ درصد از این حقوق باید به استان برگردد که این مسئله توسط نمایندگان مجلس قابل پیگیری است.

    امام جمعه خمین در خصوص بحث خداشناسی، انسان شناسی، ساختمان وجودی انسان و… و فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان خمین نیز در خصوص موضوع تحولات اخیر در منطقه، جنایات اسرائیل در غزه، مذاکرات غیر مستقیم با آمریکا در خصوص موضوع هسته ای و… مطالبی را بیان نمودند.

    در پایان این جلسه نیز با اهدای لوح سپاس از زحمات سرپرست ثبت احوال و رئیس اداره امور آب شهرستان که در پایان سال ۱۴۰۳ به افتخار بازنشستگی نائل گردیده اند نیز تقدیر شد.

    انتهای خبر /

    منبع: امروز خمین

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *