در خمین صورت گرفت؛سیصد و سی امین جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان خمین برگزار شد
سیصد و سی امین جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان خمین برگزار شد. در این جلسه فرماندار شهرستان خمین اظهار داشت: با توجه به ناترازیهای انرژی و دستور استاندار مرکزی بر تولید برق در شهرستانها، انجمنهای اولیا و مربیان برای ایجاد نیروگاه خورشیدی در مدارس هدایت شوند.
وحید براتی زاده در ادامه افزود: ادارات مکلف به تامین ۲۰ درصد برق مورد نیاز خود از طریق انرژی خورشیدی هستند و در این راستا مدارس میتوانند با تولید این انرژی، هم برق مورد نیاز و هم هزینههای آموزشی را تامین کنند.
وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر آموزشهای فنی و حرفهای، ادامه داد: آموزشگاههای در جوار صنعت یکی از راهکارهای تاثیرگذار در تربیت نیروی ماهر برای صنایع است.
فرماندار خمین اضافه کرد: باید کنسرسیوم حوزه صنایع در شهرستان تشکیل و نیازهای چندسال آینده صنایع خمین شناسایی شوند ودانش آموزان هنرستانها به رشتههایی هدایت شوند که در سالهای آینده مورد نیاز صنایع است.
براتی زاده، بر همافزایی و همکاری دستگاههای خدمات رسان برای برگزاری امتحانات نهایی تاکید کرد و افزود: شرکت توزیع برق به گونهای برنامهریزی کند که برق مدارس در زمان برگزاری امتحانات نهایی قطع نشود.
فرماندار خمین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تاکید دولت چهاردهم بر نهضت عدالت فضاهای آموزشی، گفت: هدف از راهاندازی مدارس غیردولتی استفاده از بخش خصوصی در کمک به افزایش کیفیت در نظام تعلیم و تربیت است و این مدارس باید استانداردهای لازم درباره سلامتی دانشآموزان را رعایت کنند.
در ادامه نماینده مردم شریف خمین در مجلس شورای اسلامی نیز در خصوص موضوعات مد نظر قرار دادن کاربری تجاری در تخریب و بازسازی آموزشگاه حضرت معصومه (س) واقع در احمد آباد برای افزایش درآمد آموزش و پرورش، مدیریت مصرف انرژی در مدارس، تشکیل کارگروه مناسب جهت راه اندازی هنرستان های در جوار صنعت برای یادگیری هرچه بهتر فارغ التحصیلان رشته های هنرستانی و تربیت نیرو های حرفه ای در صنعت، نظارت بر وجود ابزار اطفاء حریق در مدارس، مساعدت در جهت آزاد سازی و جذب نیرو های متقاضی انتقالی و همچنین ایجاد زمینه مناسب جهت جذب متقاضیان نهضت سواد آموزی، توجه به طرح امین و پیش دبستانی در آموزش و پرورش و… مطالبی را ارائه نمود.
در ادامه مدیر آموزش و پرورش شهرستان خمین نیز در این شورا گفت: ۶ مدرسه در این شهرستان حوزه امتحانات نهایی هستند.
محمدحسن محمدی ادامه داد: آموزش و پرورش به تنهایی نمیتواند تجهیزات و امکانات مورد نیاز هنرستانها را تامین کند و از برون سپاری رشتههای فنی و حرفه ای استفاده میکند.
وی توضیح داد: به دلیل استقبال نکردن صنایع بزرگ، مشکل تردد دانش آموزان به صنایع و نبود اطلاع رسانی به شرکتهای صنعتی، هنرستانهای در جوار صنعت هنوز در خمین راهاندازی نشده است.

انتهای خبر/
دیدگاهتان را بنویسید