×
×
  • نماینده خمین:
    نماینده خمین در «خانه ملت»؛ پیگیری توسعه شهر امام

  • کد نوشته: 3918
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۴
  • 108 بازدید
  • ۰
  • محمد بیات، نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی، در برنامه «خانه ملت» شبکه آفتاب استان مرکزی، از افزایش اعتبار پروژه راه خمین-شازند به ۱۰۶ میلیارد تومان خبر داد و به تشریح اقدامات خود در حوزه‌های راه‌سازی، نهضت ملی مسکن و پروژه‌های عمرانی پرداخت. وی با اشاره به پیگیری‌های مستمر برای رفع مشکلات شهرستان، از تخصیص اعتبارات جدید و تکمیل پروژه‌های راکد خبر داد.
    نماینده خمین در «خانه ملت»؛ پیگیری توسعه شهر امام

    به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «امروز خمین» محمد بیات، نماینده مردم شریف شهرستان خمین در مجلس شورای اسلامی، در برنامه «خانه ملت» شبکه آفتاب استان مرکزی که جمعه ۱۶ خرداد ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷:۱۵ پخش شد، به تشریح اقدامات و پیگیری‌های خود در حوزه انتخابیه پرداخت.

    نماینده خمین در ابتدای سخنان خود با اشاره به انتظارات مردم برای توسعه بیشتر شهرستان خمین به ویژه به عنوان زادگاه امام خمینی(ره)، اظهار داشت: به برکت انقلاب اسلامی، امکانات خوبی در شهرستان وجود دارد، اما توقع ما بسیار بیشتر از این‌هاست. زیبنده شهر امام نیست که در برخی زمینه‌ها با کمبود مواجه باشیم.

    محمد بیات


    با اشاره به پیگیری‌های مستمر برای حل مشکلات مردم، خاطرنشان کرد: استرس و اضطراب ناشی از این پیگیری‌ها باعث شد دچار خونریزی تارهای صوتی شوم و مجبور به عمل جراحی شوم. به طوری که دو هفته کاملاً توان صحبت کردن را از دست دادم و تنها از طریق نوشتن با اطرافیان ارتباط برقرار می‌کردم.

    نماینده خمین مهم‌ترین مشکل حوزه انتخابیه خود را راه‌های مواصلاتی دانست و تصریح کرد: پروژه راه خمین – شازند که از قورچی باشی می‌گذرد، از سال‌ها قبل آغاز شده بود اما اعتبارات آن بسیار ناچیز بود. پایه بودجه این پروژه تا پیش از این تنها ۱۰ میلیارد تومان بود که با پیگیری‌های مستمر، این رقم به ۱۰۶ میلیارد تومان افزایش یافته است.

    وی ادامه داد: این افزایش اعتبار امکان مطالبه‌گری بیشتری را برای ما فراهم کرده و امیدواریم هرچه سریع‌تر شاهد به نتیجه رسیدن این پروژه باشیم تا مردم شاهد بهبود وضعیت راه‌های مواصلاتی منطقه باشند.

    بیات در ادامه به محور خمین – الیگودرز اشاره کرد و گفت: این محور از سال ۱۳۸۹ در ردیف پروژه‌های ملی قرار گرفته، اما متأسفانه هنوز نیازمند پیگیری و تخصیص اعتبارات لازم است. این مسیر از اهمیت بالایی برخوردار است و باید هرچه سریع‌تر به آن رسیدگی شود.

    وی با اشاره به تخصیص ۲۱۹ میلیارد تومان اعتبار در سال گذشته برای پروژه‌های راه‌سازی تحت نظر سازمان برنامه و بودجه و شرکت ساخت و توسعه شهرسازی، گفت: از این مبلغ، ۱۴۷ میلیارد تومان به مسیر ازنا – دلیجان – الیگودرز اختصاص یافت و تنها حدود ۷۰ میلیارد تومان به بخش مرکزی رسید. جالب اینجاست که از این ۷۰ میلیارد تومان نیز حدود ۵۰ تا ۶۰ میلیارد تومان به حوزه دلیجان و محلات تعلق گرفت و تنها ۲۰ میلیارد تومان برای خمین باقی ماند که حتی برای نگهداری مرز پروژه هم کافی نیست.

    نماینده خمین با اشاره به پروژه کمربندی خمین که سال‌هاست به دلیل کمبود اعتبار راکد مانده، افزود: پایه بودجه این پروژه در ابتدا تنها ۵ میلیارد تومان بود، اما با پیگیری‌های انجام شده، آن را به ۷۰ میلیارد تومان افزایش دادیم. این پروژه حدود ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و امیدواریم با تخصیص این بودجه، به سرانجام برسد.

    وی به چند پروژه راه‌سازی ضروری دیگر اشاره کرد که نیازمند طرح مطالعاتی و تخصیص اعتبار ملی هستند:
    – راه مواصلاتی خمین: یک مسیر ۱۶ تا ۱۷ کیلومتری که خمین (مرکزی) را به استان لرستان متصل می‌کند و نیازمند تصویب ماده ۲۳ برای تعریف به عنوان طرح ملی است.
    – محور خمین – گلپایگان: به دلیل تصادفات فراوان، نیاز به بازسازی اساسی دارد. راهداری سالانه تنها ۴ تا ۵ کیلومتر را تعمیر می‌کند که کافی نیست.
    – گلدشت – آشیانه: یک مسیر ۳۰ کیلومتری که نیازمند تخصیص اعتبار ویژه است.
    – راه‌آهن اراک – خمین – گلپایگان: طرح مطالعاتی آن سال‌هاست تکمیل شده و ۲۰ کیلومتر زیرسازی انجام شده، اما به دلیل کمبود بودجه (حدود ۱۰۰ تا ۲۰۰ میلیارد تومان) متوقف مانده است.

    بیات در بخش دیگری از سخنان خود به اقدامات انجام شده برای پیشبرد پروژه‌های نهضت ملی مسکن در شهرستان خمین پرداخت و گفت: با برگزاری جلسات متعدد با فرماندار، معاونت عمرانی استانداری، مدیرکل بنیاد مسکن و مدیرکل راه و شهرسازی استان مرکزی، تکالیفی در کارگروه مسکن شهرستان تعیین شد و ما به عنوان نماینده مردم، پیگیر دریافت اعتبار از صندوق ملی مسکن برای تکمیل پروژه‌ها بودیم.

    وی افزود: پس از مکاتبات فراوان، قرار بود ۹۰ میلیارد تومان برای استان اختصاص یابد که این مبلغ کاهش یافت. با وساطت بین مدیرکل بنیاد مسکن استان و صندوق ملی مسکن، ضمانت لازم اخذ شد و نهایتاً ۱۵ میلیارد تومان از این اعتبار به شهرستان خمین تخصیص داده شد.

    بیات با بیان اینکه این اعتبار به پیمانکار پرداخت شده، اظهار داشت: با این اقدام، ۴۸ واحد مسکونی تکمیل و آماده تحویل به متقاضیان شده است. همچنین ۶۴ واحد دیگر در حال تکمیل است و ان‌شاءالله به زودی به سرانجام می‌رسد.

    وی بر ضرورت شفاف‌سازی در روند اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن تأکید کرد و گفت: به‌زودی جلسه‌ای با حضور متقاضیان، بنیاد مسکن، راه و شهرسازی، کارگروه مسکن و دادستانی تشکیل می‌دهیم تا شفاف‌سازی لازم انجام شود و مردم از روند کار مطلع شوند.

    بیات ادامه داد: برخی متقاضیان با پرداخت ۴۰۰ تا ۵۰۰ میلیون تومان، تنها شاهد ساخت ستون‌های پروژه هستند، در حالی که عده‌ای دیگر که اقساط را پرداخت نکرده‌اند، ممکن است زودتر واحدهای خود را دریافت کنند. این موضوع باید در جلسات پیش رو اصلاح شود.

    نماینده خمین به پروژه ۳۶ واحدی کمیته امداد اشاره کرد که از سال ۱۳۸۹ متوقف مانده بود و گفت: با پیگیری‌های انجام شده و همکاری دکتر بختیاری، رئیس کمیته امداد کشور، برای هر واحد ۲۰۰ میلیون تومان بلاعوض دریافت و به پروژه تزریق شد تا کار به پیش برود.

    بیات در بخش دیگری از سخنان خود به پروژه سالن چندمنظوره هلال احمر اشاره کرد که سال‌ها در حالت نیمه‌تمام باقی مانده بود و گفت: این پروژه نزدیک به ۹ سال تنها در مرحله ستون‌گذاری متوقف بود. با پیگیری‌های انجام شده و مذاکره با دکتر کولیوند، رئیس جمعیت هلال احمر کشور، مقرر شد ۱۰ میلیارد تومان برای تکمیل آن اختصاص یابد.

    وی افزود: در گام اول، ۲.۵ میلیارد تومان از سوی هلال احمر و ۱ میلیارد تومان از اعتبارات کمیته برنامه‌ریزی شهرستان تخصیص یافت و در حال حاضر کارگران مشغول فعالیت در این پروژه هستند.

    نماینده خمین با اشاره به مشکلات مالی شهرداری‌ها، علیرغم خودگردان بودن آنها، اظهار داشت: شهرداری‌ها اگرچه به‌ظاهر خودگردان هستند، اما با چالش‌های مالی متعددی روبرو بوده‌اند. ما در حد توان از پروژه‌های عام‌المنفعه آنها حمایت کرده‌ایم.

    وی به موارد خاص اشاره کرد:
    – برای شهرداری خمین و قرچی باشی: هر کدام ۵ میلیارد تومان جهت فعالیت‌های جاری در دست پیگیری است.
    – خودروی حمل مُتوفی: برای خرید یک دستگاه خودروی حمل مُتوفی به ارزش ۱ میلیارد و ۱۹۰ میلیون تومان در قورچی باشی، ۶۰۰ میلیون تومان از سوی شهرداری و ۶۰۰ میلیون تومان دیگر از طریق سازمان همیاری شهرداری‌های کشور تأمین شد.

    محمد بیات در پایان سخنان خود بر ادامه پیگیری‌های مستمر برای توسعه شهرستان خمین تأکید کرد و گفت: با وجود تمام چالش‌ها و محدودیت‌ها، پیگیری برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و بهبود وضعیت معیشتی مردم ادامه خواهد داشت.

    وی از مردم خواست تا نظرات و پیشنهادات خود را از طریق راه‌های ارتباطی با وی در میان بگذارند و اطمینان داد که تمامی مشکلات و درخواست‌های آنان را با جدیت پیگیری خواهد کرد.

    انتهای خبر/

    منبع: امروز خمین

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *