×
×
  • با حضور مدیریت باغبانی جهاد کشاورزی استان:
    خمین قطب تولید گل‌های شاخه‌بریده کشور

  • کد نوشته: 4805
  • ۲۵ تیر ۱۴۰۴
  • 19 بازدید
  • ۰
  • نشست بررسی مشکلات گلخانه‌داران خمین با حضور مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد. فرماندار خمین از تولید سالانه ۱۱۰ میلیون شاخه گل با قابلیت صادرات ۷۰ درصدی خبر داد و بر توسعه گلخانه‌ها و حمایت از گلکاران تأکید کرد. برنامه‌ریزی برای ایجاد دومین شهرک گل و گیاه در روستای شهابیه نیز در دستور کار قرار دارد.
    خمین قطب تولید گل‌های شاخه‌بریده کشور

    به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «امروز خمین»:در این جلسه فرماندار شهرستان خمین اظهار داشت: سالانه ۱۱۰ میلیون ارقام مختلف شاخه گل در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف می‌شود.

    وحید براتی‌زاده افزود: خمین بعنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان گل شاخه ‌بریده در کشور است و حدود ۷۰ درصد از این شاخه گل‌ها به دلیل کیفیت مطلوب دارای ارزش صادراتی هستند.

    وی با اشاره به وجود ۱۰۰ هکتار کشت گلخانه‌ای در این شهرستان ، ادامه داد: ۴۵ هکتار از کشت گلخانه‌ای به کشت هیدروپونیک گل اختصاص یافته است.

    فرماندار شهرستان خمین با تاکید بر لزوم حفظ گلخانه‌های موجود گفت: گلخانه‌داران در مدت یک ماه فرصت مراجعه به نظام مهندسی و تشکیل پرونده دارند و سپس ایجاد شبکه گاز را از طریق اداره گاز پیگیری کنند و به منظور کمک به گلخانه‌داران ۱۰۰ واحد از گلخانه‌ها برای دریافت تسهیلات اشتغال از محل بنیاد علوی و برکت تا سقف پنج میلیارد ریال معرفی شوند.

    براتی زاده با بیان اینکه روستای شهابیه (گلدشت) از توابع خمین به عنوان یکی دیگر از نقاط مهم تولید گل در شهرستان است، گفت: برنامه‌ریزی برای ایجاد دومین شهرک گل و گیاه در این روستا با مشارکت بخش خصوصی و با استفاده از اراضی خصوصی و ظرفیت‌های کشاورزان محلی در دستور کار قرار دارد.

    در ادامه مدیریت باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی نیز گفت: توسعه گلخانه‌های انفرادی راهکار برون رفت از بحران تغییر اقلیم و چالش آبی در بخش کشاورزی است.

    احمد اسدی در ادامه افزود: سیاست وزارت جهادکشاورزی تولید محصول صادراتی با توسعه گلخانه‌ها است.

    وی ادامه داد: خمین یکی از قدیمی‌ترین مناطق گل‌کاری و پایتخت گل‌های شاخه بریده در سطح کشور است و سازمان جهاد کشاورزی از توسعه کشت‌های گلخانه‌ای این خطه تمام قد حمایت می‌کند.

    اسدی با بیان اینکه گلخانه زمینه اشتغال پایدار در مناطق روستایی و مهاجرت معکوس را فراهم کرده است اظهار کرد: نگاه‌ها و برنامه‌های حمایتی به این بخش باید عمیق‌تر باشد.

    وی ادامه داد: مجوز مجتمع‌های گلخانه‌ای از طریق فرآیند صدور محور شرکت شهرک‌های کشاورزی، سازمان جهاد کشاورزی و متقاضیان در قالب اشخاص حقیقی و حقوقی اعطا می‌شود.

    انتهای خبر/

    منبع: امروز خمین

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *