×
×
  • نشست فعالان اقتصادی خمین:
    نشست هم‌اندیشی فعالین اقتصادی و صنعتگران شهرستان خمین برگزار شد

  • کد نوشته: 4825
  • ۲۶ تیر ۱۴۰۴
  • 5 بازدید
  • ۰
  • نشست هم اندیشی فعالین حوزه های مختلف اقتصادی و صنعتگران شهرستان خمین با مسئولان استانی و شهرستانی با حضور وحید براتی زاده فرماندار شهرستان، بیات نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی، مدیران عامل شرکت توزیع برق و برق منطقه ای باختر استان، مدیر کل جهاد کشاورزی استان، رئیس و هیات رئیسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان، معاونین فرماندار، نوروزی بخشدار مرکزی، روسای شورای شهر خمین قورچی باشی و شهردار خمین، تعدادی از مسئولان دستگاه های اجرایی مرتبط و جمعی از فعالین حوزه های مختلف اقتصادی و صنعتگران شهرستان در محل تالار امام رضا (ع) خمین برگزار شد.
    نشست هم‌اندیشی فعالین اقتصادی و صنعتگران شهرستان خمین برگزار شد

    به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «امروز خمین» در این نشست فرماندار شهرستان خمین اظهار داشت: کشاورزی در این شهرستان از سال‌های گذشته به دلیل خاک، آب‌ و هوای مناسب جایگاه ویژه‌ای داشته است .

    وحید براتی‌زاده افزود: سالانه ۱۱۰ میلیون ارقام مختلف شاخه گل در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف می‌شود.

    وی ادامه داد: خمین با تولید هشت هزار و ۴۰۰ تن ارقام مختلف لوبیا، قطب تولید این محصول در کشور است.

    فرماندار خمین اضافه کرد: کشاورزی شهرستان در سال‌های اخیر به دلیل کاهش بارندگی به سمت تولید محصولات کم‌آب‌بر حرکت کرده است و در این راستا ۵۱۰ کیلو زعفران در ۱۲۵ هکتار شهرستان تولید شده است.

    براتی‌زاده بیان کرد: صنعت خمین در این سال‌ها رشد خوبی داشته است و امروز واحدهای صنعتی بزرگی نظیر آرین پارس موتور و پتروشیمی در خمین فعالیت دارند.

    وی بیان کرد: خمین به دلیل تابش آفتاب در زمانهای زیادی از روز، زیرساخت‌های انتقال و فاصله و ارتفاع از دریا بستر خوبی برای سرمایه گذاری انرژی‌های تجدیدپذیر است.

    فرماندار خمین، نبود صنایع تبدیلی و بسته بندی، بازار فروش و صادرات را مهمترین مشکلات فعالان بخش کشاورزی و صنعتی شهرستان عنوان کرد.

    براتی‌زاده افزود: حضور در بازارهای داخلی و خارجی ، داشتن کارت بازرگانی ، تشکیل انجمن، کنسرسیوم اقتصادی به شناخت جایگاه خمین در زمینه کشاورزی و اقتصادی کمک می‌کند

    در ادامه نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت:۷۰ درصد از اعتبارات شهرستان خمین به راه‌های مواصلاتی برای تسهیل در تولید تخصیص یافته است.

    محمد بیات تاکید کرد: منابع اعتباری تبصره ۱۸ باید به طور یکسان در شهرستان‌ها توزیع و از تمرکز منابع در مرکز استان پرهیز شود.

    در ادامه رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان مرکزی نیز گفت: یک‌هزار و ۶۰۰ کارت بازرگانی در استان فعال است.

    ناصر بیکی در ادامه افزود: ۵۱ کارت بازرگانی در خمین فعال و ۲۲ کارت بازرگانی در این شهرستان غیرفعال است.

    وی ادامه داد: سه دفتر بازرگانی در ساوه، دلیجان و زرندیه فعال است و شهرستان‌هایی مانند محلات، خمین، آشتیان و فراهان دارای کمترین کارت بازرگانی هستند.

    رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان مرکزی گفت: اتاق بازرگانی رابط صنعتگران با دولت است و مشکلات آنها را پیگیری می‌کند.

    بیکی اضافه کرد: پارسال از ۱۷۵ واحد صنعتی دارای پروانه در خمین، فقط چهار واحد صادرکننده بودند.

    وی با تاکید بر تغییر نگاه به اقتصاد افزود: اقتصاد صادرات محور باید مورد توجه فعالان اقتصادی قرار گیرد.

    انتهای خبر/

    منبع: امروز خمین

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *