×
×
  • توسعه اشتغال در خمین؛
    تشکیل کارگروه اشتغال خمین با تأکید بر سرمایه‌گذاری در کشاورزی، صنعت و نیروگاه‌های خورشیدی

  • کد نوشته: 3097
  • ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴
  • 33 بازدید
  • ۰
  • جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری شهرستان خمین به ریاست وحید براتی‌زاده، فرماندار این شهرستان، برگزار شد. در این نشست بر استفاده از ظرفیت‌های کشاورزی، صنعت و معدن تأکید شد و برنامه‌ریزی برای توزیع تسهیلات اشتغال‌زایی و توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در دستور کار قرار گرفت. همچنین گزارش‌هایی از عملکرد بنیاد برکت و کاهش نرخ بیکاری شهرستان ارائه شد.
    تشکیل کارگروه اشتغال خمین با تأکید بر سرمایه‌گذاری در کشاورزی، صنعت و نیروگاه‌های خورشیدی

    به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «امروز خمین» جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان خمین به ریاست وحید براتی  زاده فرماندار شهرستان و با حضور گلشن معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرماندار ، بخشداران مرکزی و کمره ، اسدی مجری طرح های اشتغالزایی بنیاد برکت در استان ، احمدی سرپرست اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی و دبیر کارگروه اشتغال شهرستان ، یار محمدی تسهیل گر بنیاد علوی در شهرستان خمین و تعدادی از مسئولان دستگاه های اجرایی و روسای بانکهای عامل در شهرستان در محل فرمانداری برگزار شد.

    در این جلسه فرماندار شهرستان خمین با اشاره به شعار سال و تاکید بر سرمایه گذاری در شهرستان گفت: کشاورزی، صنعت، معدن و گردشگری ظرفیت‌های مهم سرمایه‌گذاری در خمین هستند که بستر این مهم در شهرستان فراهم است اما به انسجام و برنامه‌ریزی تمام بخش‌ها نیاز دارد.

    وحید براتی زاده تصریح کرد : با توجه به تسهیلات خرد که توسط مجموعه بنیادبرکت ، بنیادعلوی، بسیج‌سازندگی ، کمیته‌امداد و بهزیستی در شهر و بخش‌های مرکزی و کمره پرداخت می‌کنند، به تقسیم‌بندی و برنامه‌کاری در خصوص توزیع این تسهیلات نیاز داریم.

    وی با اشاره به برنامه ابلاغی استاندار مرکزی درباره احداث نیروگاه‌های خورشیدی بیان‌کرد : نیروگاه‌های خورشیدی به منظور رفع ناترازی‌های موجود نیز در دستور کار دستگاه‌های پرداخت کننده تسهیلات اشتغال قرار گیرد.

    فرماندار خمین اضافه‌کرد: چاه‌های کشاورزی شهرستان هنوز برای نصب نیروگاه خورشیدی اقدامی نکرده‌اند و نسبت به اینکه هیچ اتفاقی در این خصوص در شهرستان رخ نداده است گله‌مند هستیم.

    براتی زاده گفت : هرگامی که در حوزه‌های مختلف اشتغال و سرمایه‌گذاری شهرستان خمین برداشته می‌شود، نیازمند کار کارشناسی است.

    وی خاطرنشان کرد : بخشداری‌ها توانمندی‌ها و ظرفیت‌های مناطق روستایی در زمینه کشاورزی و تولید محصولات مختلف را شناسایی و در راستای زنجیره تولید سرمایه‌گذاری انجام شود.

    فرماندار خمین ادامه داد: خمین بعنوان بزرگترین تولیدکننده گل شاخه ‌بریده در کشور است و سالانه ۵۰۸ کیلوگرم زعفران در شهرستان تولید می‌شود.

    براتی‌زاده اظهار کرد : باید برنامه‌هایی برای ایجاد امکاناتی مانند بسته‌بندی،تجاری سازی، برندسازی این محصولات کشاورزی انجام شود.

    وی گفت : اشتغال‌زایی از سوی دولت با پرداخت تسهیلات حمایت می‌شود و هدایت این تسهیلات برای ایجاد مشاغل متناسب با شهرستان و تکمیل زنجیره تولید بر عهده کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری است.

    در ادامه مجری طرح‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت در استان مرکزی نیز در این کارگروه گفت : این نهاد سال گذشته ۴۱۰ میلیارد ریال وام اشتغال‌ به ۲۸۸ متقاضی در شهرستان خمین پرداخت کرد.

    احمد اسدی ادامه داد : سهمیه امسال خمین در پرداخت تسهیلات بنیاد برکت ۳۱۶ فقره است و بخشی از این تسهیلات به لوله‌گذاری آب‌کشاورزی در شماری از روستاهای خمین تخصیص پیدا خواهد کرد.

    وی ادامه داد: ۶۰ نفر در مناطق گوشه، احمدآباد، پایین‌بند و شهرک نیروی انتظامی خمین تسهیلات در زمینه تولید پوشاک دریافت خواهند کرد.

    مجری طرح‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت در استان مرکزی گفت: تسهیلات ۳۰ موتور برق از سوی بنیاد برکت به اصنافی مانند واحدهای نانوایی پرداخت می‌شود.

    اسدی یادآور شد: در مناطق روستایی خمین تمام رسته‌های بنیاد برکت مانند گلخانه کوچک مقیاس، دامداری، زنبورداری، کاشت گیاهان دارویی، زعفران و در شهر رسته خیاطی فعال است.

    در ادامه سرپرست اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی خمین نیز با اشاره به کاهش چهار درصدی نرخ بیکاری در این شهرستان گفت: نرخ بیکاری خمین از ۱۱ درصد به هفت درصد کاهش پیدا کرده است و امروز با کمبود نیروی کار مواجه هستیم.

    عاطفه احمدی در ادامه افزود : پارسال سهمیه شهرستان در سامانه رصد یک‌هزار و ۵۸ نفر بود که یک‌هزار و ۲۱۴ نفر در این سامانه ثبت نام کردند که ۲۲۴ نفر آنها دانش‌آموختگان دانشگاهی بودند.

    وی، اعتبارات تسهیلات مشاغل خانگی در سال گذشته را ۱۱۰ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: ۱۰۲ میلیارد و ۶۰ میلیون ریال معادل ۹۳ درصد از اعتبار ابلاغی به متقاضیان این تسهیلات پرداخت شد.

    انتهای خبر /

    منبع: امروز خمین

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *